Què fem a FCD

No et perdis les nostres activitats

V Caminada FCD

DATA 02/10/2021

 

Aquest any recuperem la Caminada central FCD!

Organitzem la V Caminada per visibilitzar l’esport com a eina preventiva i terapèutica en les drogodependències i les addiccions.
I convidem a persones usuàries i famílies, professionals, voluntaris i voluntàries, així com a persones amants de l’esport i la natura a caminar plegades pel Parc Natural de la Serra de Collserola.

 

Hora i lloc de trobada: 10.00h a l’estació del Baixador de Vallvidrera dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya FGC

Hora de sortida: 10.30h

Recorregut: 7,4 km, 233 mts de desnivell positiu (enllaç al plànol)
Durada aproximada: entre 2 i 3h, depenent del ritme

Tipus de terreny: pistes i camins per Collserola
Lloc d’arribada: Estació del Baixador de Vallvidrera dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya FGC (mateix punt de sortida)
Normativa: Enllaç a la Normativa

Cal portar: Roba còmoda, calçat apte per caminar per camins de muntanya baixa, aigua suficient i alguna cosa lleugera per menjar.
Pel compromís de l’FCD amb la reducció de residus i la protecció del medi ambient, en aquesta edició no farem entrega d’ampolles d’aigua al final del trajecte.


ACTIVITAT GRATUÏTA AMB GORRA DE REGAL
FES AQUÍ LA TEVA INSCRIPCIÓ!
(Límit d’inscripcions 300 persones)

 

SI ALGUNA ENTITAT O ALGUN PARTICULAR VOL PARTICIPAR PERÒ NO POT AFEGIR-SE A LA CAMINADA CENTRAL, POT ORGANITZAR UNA CAMINADA AL SEU TERRITORI I FER-NOS ARRIBAR FOTOGRAFIES O UN VÍDEO CURT QUE AFEGIREM A L’AUDIOVISUAL 2021 QUE ES FARÀ PER FER-NE DIFUSIÓ.